PRODUSENT OG FORHANDLER SIDEN 1949

Salgsavdeling

Leverandør

Slevik Trevare startet med produksjon av egne dører, vinduer og trapper i 1949. I 2005 avsluttet vi egen produksjon, og etablerte oss som en seriøs og kunnskapsrik leverandør av dører, vinduer og trapper fra flere store produsenter. Vi leverer et stort antall produkter til både byggmestere og privatkunder.

Fordelen hos oss er at vi kan levere både standardprodukter og produkter på skreddersøm. Vi kommer også på vurderingsbesøk til kunder, for å veilede og
sikre at kundene får det de ønsker. Vi kan levere alternativer som passer
enhver kunde og et hvert bygg, innenfor dører, vinduer og trapper.

ÅRS ERFARING

Dører

Med flere års erfaring som produsent og nå forhandler av dører, vet vi hvor viktig det er med god kvalitet. Derfor vil du hos oss få god veiledning i valg av dører, tilpasset ditt prosjekt. En dør er ofte så mye mer enn en inn- og utgang. Det kan skape harmoni, liv eller kontraster i et rom. Vi hjelper deg å finne riktig dør, med både kvalitet og design.

Vinduer

Vi kan levere vinduer innenfor et stort spekter, da vi samarbeider med mange seriøse og kvalitetsbeviste produsenter. Vi leverer i tillegg skreddersøm på bestilling, hvor du selv kan bestemme alt fra størrelse og funksjonalitet, til terskler, sprosser, glass og materialer.

Trapper

Det har de siste årene vært en svært positiv utvikling på salg av trapper, både tradisjonelle og mer kreative og skreddersydde løsninger. Det er mange ulike forutsetninger ved valg av trappeløsninger. Kunden ønsker ofte at trappen skal være praktisk, funksjonell, brukenvennlig og nærmest fremstå som et smykke i rommet. Hos oss får du god veiledning, tilpasningsmuligheter og oppfølging rundt hele prosessen om trappevalg.

Garasjeporter

Garasjeporten er en viktig del av husets/garasjens fasade. Portene kan leveres med forskjellige overflater og farger. Vinduer med ulike størrelser og utseende kan også settes inn i porten. Vår hovedprodusent er Ligaporten. Deres garasjeporter er laget for norske forhold. Det betyr at portene er designet for å tåle tøff behandling av omgivelsene.
Ta gjerne kontakt med oss for bestilling eller ideer til ditt bygg.