PRODUSENT AV ALT INNEN TREVIRKE, SIDEN 1949

Håntverksavdeling

Spesialinnredning

Gjennom 75 år har Slevik Trevare levert spesialinnredning på bestilling fra arkitekter, byggmestere og privatkunder. Våre dyktige og kreative møbelsnekkere produserer skreddersydde kvalitetsinnredninger og designmøbler, til enhver kundes behov.
Ta kontakt, så kan vi skape din drømmeinnredning.

ÅRS ERFARING

Kjøkken

Vi designer, produserer og skreddersyr ditt kjøkken, slik du vil ha det. Skreddersøm/spesialtilpassning er vårt varemerke. Vi kan tilby en komplett pakke med hvitevarer, belysning, kummer og annet tilbehør. Vi legger vekt på funksjonalitet, design og detaljer i vårt arbeid. Derfor er vi opptatt av god kommunikasjon rundt kundens behov, og avklare forventinger både før, under og etter produksjon. Send oss gjerne en forespørsel, så kan vi sammen finne gode løsniger på ditt drømmekjøkken.

Innredning

Vi har møbelsnekkere med øye for det lille ekstra. Lang erfaring og godt håndarbeid gjør at vi kan levere unike løsninger på innredninger i alle rom. Enten det handler om å utnytte plassen, skape et visuelt inntrykk eller få best mulig oppbevaring. Vi håndlager og skreddersyr alt fra skapseksjoner, garderober, senger og bokhyller til innredning for resepsjoner, restauranter, hoteller og kontorer. Alt etter de mål, materialer og farger kunden måtte ønske.

Møbler

I 75 år har vi produsert flere egendesignede møbler, som bord, kommoder, sjenk, pult, tv-benk og småmøbler. Vi tilpasser størrelse, form, materiale, farge, behandling og konstruksjon etter kundens ønsker og behov. Vi benytter solide materialer og festemidler, som bidrar til at våre egenproduserte møbler er svært slitesterke og solide. Vil du ha et orginalt møbel som ingen andre har maken til, er våre møbelsnekkere klare for å ta utfordringen.

Interiør

Går du med en liten designerspire i deg eller har du sett noe som ikke finnes i kjedebutikkene?
Kom til oss så kan vi tegne, komme med ideer og innspill, slik at din drøm kan realiseres. Vi lager alt innen trekonstruksjon, med fokus på detaljer og kvalitet.

Reparasjon

Ønsker du å vekke liv i gamle møbler og gjenstander? Ta de med til vårt snekkerverksted, så finner vi garantert den beste fremgangsmåten. Vi behandler alt med respekt og omhu, slik at du får dine gjenstander tilbake i gammel sjarm og karakterisme, men i god fatning.